2020 10 02 PetsiPetsi Tvørfoss

Vi får besøg af et musikalsk livstykke fra Færøerne. Hun er konservatorieuddannet og synger alt fra amerikansk rock til Kingos salmer (på færøske folkemelodier), vi får fornøjelsen af hele repertoiret inklusive hendes egne sange. Der bliver også plads til vore egne solister.
 

En alsidig vise-duo

2020 10 02 Lene og PeterLene Oustrup og Peter Lorenzen har spillet og sunget viser sammen siden 2008. De er ret nye i Visens Venner Århus, men har været (og er stadig) aktive i Visens Venner Kolding. Desuden optræder de privat ved forskellige lejligheder som ”Viser i Vinden”.Endvidere har de specialiseret sig i Holger Drachmanns viser og sange. Under navnet ”Drachmanns Venner” har de skrevet en bog om denne karismatiske, nationale skjald, og i bogen er indlagt en CD med hans viser og sange – primært med deres egne melodier og arrangementer. De tager ofte rundt i landet og holder musikalske foredrag eller fortællekoncerter om Holger Drachmann.Torsdag aften den 5. november vil de underholde med et blandet viseprogram på ca. ½ times varighed.Der bliver mulighed for at synge lidt med på nogle af sangene, og endvidere vil Lene og Peter synge og fortælle om, hvordan de traf hinanden under usædvanlige omstændigheder.

 

Foto Suzanne og OleSuzanne og Ole
Vi praktiserer østjysk-nordsjællandsk samarbejde. Vi henter inspirationen mange steder, bl. a. fra vore vandreture på de spanske caminoer og på vores interesse for menneskerettigheder og sociale forhold. Vi lægger stor vægt på, at der er balance mellem det musikalske og det tekstmæssige. Men til denne viseaften laver i et blandet – næsten helt ufarligt – program, som forhåbentligt bliver en fryd for øregangen.

Aftenens visevært er Ole Ankjær

Torsdag den 5. november, kl 19.00, Fritidscenter Skovvang,
Skovvangsvej 127, 8200 Århus N
Aktuel info: Baren udfases, coronabordopstilling, kontingentbetaling.