Sange vi elsker at synge

Der kan være mange grunde til, at man elsker at synge en sang. Det kan være teksten, man synes er god, melodien der bare er smuk, minderne, der knytter sig til sangen. Under alle omstændigheder tillader vi os denne aften den luksus at være dybt subjektive i vores valg. Der er kommet rigtig mange forslag, så aftenens vært, Ivan Damgård har hugget hæle og klippet tæer. Vi glæder os til at præsentere resultatet.


Torsdag d. 2 oktober kl. 19.00, Fritidscenter Skovvang, Skovvangsvej 127, 8200 Århus N.

Du finder vores vedtægter her

Log in menuen i højre spalte er forbeholdt udøvende og bestyrelse.

Sæsonprogrammet opdateres efter torsdag d. 24 august. Her er der møde for de udøvende kl. 19 på Fritidscenter Skovvang

Forsiden er opdateret d. 21/8  - 2023 af Ole Christensen

Viseaften d. 7. december finder sted på Folkehuset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C, kl. 19.00

Der er først adgang fra Kl. 18, da andre har brugt lokalet umiddelbart før os.

Sidste år havde vi stor succes med det store juleskrammelorkester, hvor vi stillede op nedenfor scenen med de mange forskellige instrumenter, vi spiller på. På scenen var der en forsanger - og så blev der sunget med fra salen, så det væltede ud af knaphullerne. Da aftenen var gået, tog det ikke lang tid at blive enige om, at det var en stor succes, så derfor gør vi det igen. Vi er i den gunstige situation at vi har mange instrumentalister, så det benytter vi os af. Samtidig markerer vi også at det er jul. Så første del af aftenen kommer til at bestå af kendte og ukendte julesange.Sæsonprogrammet er opdateret frem til generalforsamlingen d. 2 maj 2023Du finder vores vedtægter her


Log in menuen i højre spalte er forbeholdt udøvende og bestyrelse.

Forsiden er opdateret d. 5/11  - 2023 af Ole Christensen

Visens Venner i Århus har ikke altid holdt til i Fritidscenter Skovvang, har ikke altid planlagt viseaftenerne på forhånd, har ikke altid været lige velset i vores landsorganisation, Visens Venner Danmark. Der er sket en kæmpe udvikling med foreningen siden den begyndte sit virke på værthuse rundt om i Århus og til nu. Lissie og Jørn Bang er dem, der har været med i foreningens længst tid - og de var ikke en gang med fra starten. Det var derimod Jørns bror, Kenny. Jørn og Lissie fortæller historien om Visens Venner i Århus. Jeg har også været med i mange år. Vi synger nogle af sangene fra de gode, gamle dage, fra den gang mor var dreng.

En hel del udøvende i Visens Venner Århus har selv skrevet sange, komponeret melodier, har oversat eller gendigtet på dansk fra andre sprog. Vi har udvalgt nogle eksempler som vi præsenterer denne aften.

Fritidscenter Skovvang, Skovvangsvej 127, 8200, Århus N


Sæsonprogrammet er opdateret frem til generalforsamlingen d. 2 maj 2023Du finder vores vedtægter her fra 23. september 2021


Log in menuen i højre spalte er forbeholdt udøvende og bestyrelse.

Forsiden er opdateret d. 19/2  - 2023 af Ole Christensen