Baren udfases
Fra og med viseaftenen den 5. november udfases baren. Det betyder, at I fremover selv skal medbringe jeres drikkevarer. Vi skal nok sørge for, at der bliver en kop kaffe og en småkage (gratis).

Coronaforholdsregler
Vi har et lokale, der er stort nok til, at vi kan overholde de gældende retningslinjer, der er indført som følge af coronapandemien. I kan sidde som I plejer i jeres vante grupper, men vi har valgt at lave en bordopstilling, der gør "firkanterne" lidt større og at øge afstanden mellem bordene. Fællessangen er en vigtig del af vores samvær, så når der skal synges, vender vi alle stolene, så vi får front mod scenen. Vi sørger naturligvis for håndsprit (kun til udvortes brug :-) ).

Ingen fællessang
Bestyrelsen har besluttet, at vi ikke, fra og med den 3. december vil synge fællessang, da dette kan udgøre en en forhøjet smitterisiko. I takt med de restriktioner, der i øvrrigt er indført, bærer vi mundbind, når  vi bevæger os rundt på Fritidscenter Skovvang.

2020
20/8 - Fejl 404 page not found rettet
20/8 - Generalforsamling sat til afpublicering d. 4/9 12:00 (Skal arkiveres)
20/8 - Ombrydning rettet i "Sæsonprogram" og "oktober"
21/8 - Arkiv-funtion tilføjet og slåfejl rettet
21/8 - Der er problemer med at gå ind i arkivet fra en Chrome browser. Jeg håber, jeg har løst det i løbet af weekenden. Prøv evt. en anden browser
21/8 - Problem med Chrome burde være løst nu
2/9 - Dokumenter uploadet til bestyrelse og udøvende

Kirsten og Ole VV hjemmeside
Julesange og viser fra jorden og omegn
Selv om julen står for døren kan vi godt komme ind i Fritidscenter Skovvang, blot vi holder afstand og spritter af. Vi har sammensat et program af julesange og viser fra jorden og omegn. Vi kommer til at genhøre klassikere som Peters jul og Højt fra træet grønne top i nye versioner. Vi skal også en lille tur ud i universet  og synge et par viser, der omhandler de store spørgsmål. Viseværter er Kirsten H. Jørgensen og Ole Christensen.Torsdag den 3. december, kl 19.00, Fritidscenter Skovvang,
Skovvangsvej 127, 8200 Århus N
Aktuel info (opdateret d. 20/11-2020): Baren udfases, coronaforholdsregler, kontingentbetaling.