Resten af sæsonen er aflyst på grund af corona. Bestyrelsen vurderer løbende med baggrund i restriktioner, smittetal og vaccinationsstatus, hvornår det er muligt at åbne igen. Når vi kender datoerne for sæson 2021-22 vil vi komme med en status. Den udsendes til medlemmerne og kan også findes her på hjemmesiden, når den foreligger.
Venlig hilsen
Bestyrelsen

Fritidscenter Skovvang lukkes
Som følge af de skærpede restriktioner lukkes Fritidscenter Skovvang fra den 9. december 2020 til og med den 2. januar 2021. Det har Aarhus Kommune meddelt de frivillige foreninger på en mail. Hvad der sker i det nye år, afhænger af, hvordan epidemien udvikler sig. Den aktuelle information om vores arrangementer kan altid findes her på hjemmesiden.

Ingen fællessang
Bestyrelsen har besluttet, at vi ikke, fra og med den 3. december vil synge fællessang, da dette kan udgøre en en forhøjet smitterisiko. I takt med de restriktioner, der i øvrrigt er indført, bærer vi mundbind, når  vi bevæger os rundt på Fritidscenter Skovvang.

Baren udfases

Fra og med viseaftenen den 5. november udfases baren. Det betyder, at I fremover selv skal medbringe jeres drikkevarer. Vi skal nok sørge for, at der bliver en kop kaffe og en småkage (gratis).

Coronaforholdsregler
Vi har et lokale, der er stort nok til, at vi kan overholde de gældende retningslinjer, der er indført som følge af coronapandemien. I kan sidde som I plejer i jeres vante grupper, men vi har valgt at lave en bordopstilling, der gør "firkanterne" lidt større og at øge afstanden mellem bordene. Fællessangen er en vigtig del af vores samvær, så når der skal synges, vender vi alle stolene, så vi får front mod scenen. Vi sørger naturligvis for håndsprit (kun til udvortes brug :-) ).

Infosiden er opdateret 12/12-2020.

4. februar 2021: Greens på dansk

Vi har fundet en hel perlerække af udenlandske evergreens indenfor stort set alle genrer. Dem der ikke i forvejen har en dansk tekst, har vi oversat eller gen- digtet. En ide, der opstod i samarbejde med Visens Venner i København for et par år siden. Nyn med på en perlerække af de stedsegrønne.
Viseværter er Erling Hylander og Lena Nielsen.

Fritidscenter Skovvang, Skovvangsvej 127, 8200 Århus N. Kl. 19.00.

Aktuel info: Corona-foranstaltninger.

2020
20/8 - Fejl 404 page not found rettet
20/8 - Generalforsamling sat til afpublicering d. 4/9 12:00 (Skal arkiveres)
20/8 - Ombrydning rettet i "Sæsonprogram" og "oktober"
21/8 - Arkiv-funtion tilføjet og slåfejl rettet
21/8 - Der er problemer med at gå ind i arkivet fra en Chrome browser. Jeg håber, jeg har løst det i løbet af weekenden. Prøv evt. en anden browser
21/8 - Problem med Chrome burde være løst nu
2/9 - Dokumenter uploadet til bestyrelse og udøvende

Nedlukning resten af sæsonen

Bestyrelsen for Visens Venner Århus har diskuteret den alvorlige udvikling i coronasmitten. Vi er nået frem til at aflyse alle koncerter resten af sæsonen d.v.s. til og med viseaftenen i maj. Hvis der viser sig en positiv udvikling, således at det er muligt at åbne op før, får I besked om det. Eksempelvis kan det være en antagelse om, at vi alle er blevet vaccineret eller en positiv udvikling i smittetallet. Foreningens udøvende mødes i Fritidscenter Skovvang i august. Vi har endnu ikke fået bekræftelse fra Fritids og Kulturforvaltningen på datoer i sæson 2021 - 2022, men vi forventer at de foreligger i februar, hvor vi vil udsende Visevasse med en status. Vi kan håbe, at det bliver muligt at afholde generalforsamling. De kontingenter, der er indbetalt for indeværende sæson overføres til 2021 - 22. I ønskes alle et godt og coronafrit nytår.

Venlig hilsen
Bestyrelsen
 

Opdateret 5/1 - 2021