Fællesskabet og ensomheden, Højskolesangbogen og sange med omkvæd
Der bliver rig lejlighed til at synge foråret ind. Traditionen tro laver Søren og vennerne (som vi i bestyrelsen kalder Ung-domsklubben) et sæt af en times varighed. Denne gang med sange fra den nye højskolesangbog - og mon ikke også der, udover det musikalske, følger en hel del nyttig baggrundsviden med.
Vi skal også have Lene og Peter på scenen og de fortæller følgende om deres program som de har kaldt Viser med omkvæd: Vi har samlet en buket af viser med fængende og mere eller mindre kendte omkvæd, som publikum kan synge og tralle med på. Nogle af viserne har vi dog tilrettet efter vort eget forgodtbefindende – og nogle af viserne har en lille historie tilknyttet.
Ole A. og Suzanne har Fællesskab og ensomhed som tema og fortæller: Vi har kaldt temaet for vores viseindslag for ’fællesskab og ensomhed’. Det gælder på flere ledder. Som f.eks. det fællesskab der ligger i at invitere alle vennerne på morgenmad efter at have huset dem om natten (Lillebjørn Nilsen: Fin frokost), en fælles oplevelse af byen (Isam B: Ramadan i København), den ensomhed der kan være i et kærlighedsforhold (Visa från Utanmyra), ensomhed i kampen for overlevelse, men fællesskabet i, at man er ikke alene (egen tekst til Mikis Theodorakis: O Kaimos), fællesskab på tværs af kulturer (Halvdan Sivertsen: Sommerfugl i vinterland) og adskilligt flere. Kom ud af coronaensomheden, mød op og vær med i fællesskabet.

Fritidscenter Skovvang torsdag den 5. maj kl. 19.tidscenter Skovvang torsdag den 7. april kl. 19.