Glædelig jul og godt nytår
Vi holder juleferie, men begynder igen
3. februar 2022

2021 12 15 StigDansk underholdning gennem 100 år
, Masterclass og eksistens

Vi får besøg af Stig Nørregård, der laver et program med titlen "Dansk underholdning gennem 100 år.
"Jeg tager jer med i en musikalsk rundrejse i dansk underholdning i 100 år. Rejsen går fra afdøde legender som Osvald Helmuth, Arthur Jensen, Helge Kjærulff-Schmidt og Ebbe Rode til nulevende underholdnings-ikoner som Eddie Skoller, Niels Hausgaard og De Nattergale. Der bliver som i de andre tre programmer heller ikke her lagt op til lange foredrag, men lidt sjove anekdoter slipper I nok ikke for. Der vil blive rig mulighed for at grine og synge med på denne 100 års rundtur i dansk underholdning."

Ivan og nervepigerne VV
Ivan og nervepigerne (Mette og Janni) går på scenen med et program med titlen “Livet efter Masterclass.” Der har været arrangeret fire kurser med sangpædagogen, Jon Hollesen i løbet af en årrække. Visesangere fra foreninger landet over har lært en masse ved at få deres fortolkninger skruet fra hinanden og sat sammen igen på en ny måde.
Kirsten og Ole VV


Kirsten og Ole går på scenen med et program de kalder “Eksistens.” Kirsten er katolik og Ole er ateist. De har tilrettelagt et program med sange, salmer og tekster, der repræsenterer de forskellige livsanskuelser. Trods trosforskelle er de to enige om, at dialog er bedre end udskamning i en tid med stigende polarisering.


Fritidscenter Skovvang, Skovvangsvej 127, 8200 Århus N. Kl. 19.00.

Du finder vores vedtægter her
Download plakat til ophængning (A4 format)
Log in menuen i højre spalte er forbeholdt udøvende og bestyrelse.


Hjemmesiden er opdateret d. 23/1 - 2022 af Ole Christensen